Metode de Plată

Răsfață-te și trăiește stilul de viață MEDUSÉ acasă sau la birou.

 

MEDUSÉ îți oferă cele mai prietenoase metode de plată:

  • Plata cu Cardul sau Portofele Digitale

 

Plata cu Cardul Online prin EuPlătesc - recomandat

Plătești comenzile rapid, în siguranță și fără costuri de procesare alegând Plata cu Cardul Online prin EuPlătesc în momentul în care plasezi comanda la MEDUSÉ.

EuPlătesc este partenerul nostru pentru orice ține de plăți online criptate și procesate în siguranță.

Plățile cu carduri de debit emise sub siglele Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului 3D Secure dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comercianți.

3D Secure asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment din procesul de plată, pe serverele magazinului online.

Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la posesorul cardului.

 

Plata prin Portofelele Digitale - Google Pay / Apple Pay

Plătești comanda simplu, rapid și în siguranță prin utilizarea cardurilor tale bancare înregistrate în Google Pay. Alege Plata cu Cardul prin EuPlatesc.ro la confirmarea comenzii și vei fi redirecționat către pagina de plată EuPlatesc unde vei putea alege Plata prin Google Pay

Plătești comanda simplu, rapid și în siguranță prin utilizarea cardurilor tale bancare înregistrate în Apple Pay. Alege Plata cu Cardul prin EuPlatesc.ro la plasarea comenzii și vei fi redirecționat către pagina de plată EuPlatesc unde vei putea alege Plata prin Apple Pay*.

*Apple Pay este disponibil doar pentru dispozitivele Apple